Denne Kate Spade-vesken er $240 i rabatt – pluss flere overraskelsestilbud for å handle

Stiler starter på bare $15. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Kate spadeveske og tilbehørKreditt: Kate Spade

Hvis du elsker overraskelser og virkelig søte håndvesker, kan du glede deg over en godbit: Kate Spades overraskelsessalg er her! Merket kutter prisene på hundrevis (og vi mener hundrevis!) av stiler i kategorier som vesker, tilbehør, smykker , sko og klær kun i en begrenset periode. Snakket opptil 75 prosent avslag , folk - og avtalene stopper ikke der.

Vi vet at det allerede er en drøm som har gått i oppfyllelse å få designergjenstander til en fjerdedel av originalprisen, men for å gjøre ting enda bedre, serverer Kate Spade også fantastiske pakketilbud gjennom hele overraskelsessalget. Du kan ta et sett med rosa rhinestone øredobber og blomsterformede krystalløreringer for bare $29, en klassiker skinnveske med topphåndtak og matchende kortveske for $149, og mye mer når du bruker koden MAKEITTWO .

RELATERT: Walmart har nettopp lansert en nydelig linje med størrelse-inkluderende klær med Eloquii - fra $ 17

I tillegg til de utrolige pakketilbudene, kan du også finne stiler som f.eks klassisk skinnveske for $240 av den opprinnelige prisen, tidløs tweed tennissko for bare $69, og en colorblock crossbody-veske på salg for kun $79. Og ikke glem å sjekke ut det fantastiske utvalget av klær på salg også. Vi legger til dette prikkete skjortekjole — en stil som vi absolutt kan se Kate Middleton ha på seg — på salg for hele 60 prosent rabatt i handlekurven ASAP.

Enten du leter etter perfekt skoleryggsekk eller et nytt stykke armgodteri, du kommer ikke til å gå glipp av de utrolige besparelsene Kate Spades overraskelsessalg har å tilby.

Kate spadeveske og tilbehørKreditt: Kate Spade

Kjøpe det! Emilia Large Tote, $89 (orig. $329); katespade.com

Kate spadeveske og tilbehørKreditt: Kate Spade

Kjøpe det! Karissa Nylon Stor ryggsekk, $109 (orig. $299); katespade.com

Kate spadeveske og tilbehørKreditt: Kate Spade

Kjøpe det! Gumdrop and Flower Studs Bundle, $29 med kode MAKEITTWO (orig. $39 hver); katespade.com

Kate spadeveske og tilbehørKreditt: Kate Spade

Kjøpe det! Bay Street Bundle, $149 med kode MAKEITTWO (orig. $348 og orig. $129); katespade.com

Kate spadeveske og tilbehørKreditt: Kate Spade

Kjøpe det! Bilde Dot Tie Waist Shirtdress, $139 (orig. $349); katespade.com

Kate spadeveske og tilbehørKreditt: Kate Spade

Kjøpe det! Small Flap Crossbody, $79 (orig. $239); katespade.com

Kreditt: Kate Spade

Kjøpe det! Avery Sneakers, $69 (opprinnelig. $149); katespade.com

Elsker du en god del? Registrer deg for PEOPLEs Shopping-nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på de siste salgene, pluss kjendismote, hjemmeinnredning og mer.