Denne vilt populære blonde-cocktailkjolen på Amazon kommer nå i to nye stiler under $43

Shoppere kaller det 'nydelig', 'fantastisk' og 'perfekt smigrende' Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt og vurdert av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon. Missmay Vintage Cocktailkjole med blonder for kvinner

Forlovelsesbilder, bryllup, fester og mer — Amazon-kunder elsker å bruke denne rimelige cocktailkjolen til alt.

Denne cocktailkjolen 'Amazon's Choice' fra Missmay har tjent over 2000 femstjerners anmeldelser med kunder som er glade for den flatterende passformen, det myke og elastiske materialet, det klassiske utseendet og den generelle verdien. Anmeldere elsker også dets romantiske, vintage-inspirerte utseende og off-the-skulder halsen som er like sexy og elegant. Dessuten er den priset akkurat til $43 (med noen farger på salg for bare $20) - og nå kommer den i to nye stiler.

Missmay Vintage Cocktailkjole med blonder for kvinnerKreditt: Amazon

Kjøpe det! Missmay kvinners vintage blonde cocktailkjole, $19,99–$42,99; amazon.com

Akkurat som andre bestselgere fra Amazons moteavdeling – dens virale Orolay-jakke (aka Amazon-kåpen) og Tempt Mes universelt flatterende badedrakt, for eksempel – har denne kjolen utviklet en kultlignende følge av eiere som ikke bare har delt rosende anmeldelser , men også nydelige bilder av kjolen fra spesielle øyeblikk som forlovelsesfotografering, familiebilder og til og med bryllupsdager. Med bare et raskt blikk på kommentarene, vil du se tonnevis av søte historier og mye ros fra eierne.

Kjærlighet, kjærlighet, kjærlighet, skrev en anmelder. Jeg kjøpte denne kjolen for å ta forlovelses- og familiebilder i, og jeg kan ikke si hvor mye jeg elsker den! Jeg fikk så mange komplimenter. Kjolen sitter som en sjarm.

Nydelig kjole! en annen anmelder kimet inn. Denne kjolen var et kjøp i siste øyeblikk. Bestilte den på onsdag, fikk den på fredag ​​med Prime shipping, og hadde den på lørdag. Jeg fikk så mange komplimenter og følte meg vakker i kjolen. Unødvendig å si at jeg elsket denne kjolen og kommer til å kjøpe den i forskjellige farger.

Missmay Vintage Cocktail-kjole med blonder med rund hals for kvinnerKreditt: Amazon

Kjøpe det! Missmay kvinners vintage blonde cocktailkjole, $19,99–$41,99; amazon.com

Tonnevis av shoppere delte til og med sine nøyaktige mål for å gi råd til andre shoppere og bevise at designet virkelig er universelt flatterende for alle størrelser fra petite til pluss. Faktisk hevder 311 anmeldelser at den passer perfekt, mens hundrevis flere nevner at de fikk mange komplimenter mens de hadde på seg det populære plagget.

Og nå kan fans av kjolen få blondenummeret i dets originale off-the-shoulder, langermet design, eller velge to nye stiler: en rund utringning med lange ermer eller a V-hals med ¾-lange ermer .

Kjøpe det! Missmay kvinners vintage V-hals blonde cocktailkjole, $42,99; amazon.com

Mens blonder noen ganger kan føles kløende, er denne kjolen alt annet enn, ifølge shoppere. Jeg elsker denne kjolen! skrev en. Den passer perfekt, og selv om den er laget av blonder, føles den myk og behagelig – det føles bokstavelig talt som om du har på deg en nattkjole.

Fortsatt ikke overbevist om at dette blir ditt nye favorittstykke? Velg din favorittnyanse fra sine syv nydelige fargetoner og se selv. Den Prime-kvalifiserte brikken betyr Prime medlemmer (eller alle som melder seg på en gratis 30-dagers prøveversjon ) får gratis to-dagers frakt og retur. Hvis anmeldelsene er noen indikasjon, vil du ikke returnere den - du vil bestille noen flere!