Tina Knowles Lawson feirer 3 års ekteskap med ektemannen Richard: 'Walking on Air'

Tina Knowles Lawson feirer tre lykkelige år med ekteskap med Richard Lawson

Tina Knowles Lawson feirer tre lykkelige år med ekteskap med Richard Lawson.

Motedesigneren og moren til Beyoncé og Solange Knowles delte et bilde av seg selv og Lawson (71) på Instagram fra bryllupet deres i 2015, da de begge hadde på seg hvitt mens de holdt hender og gikk ned midtgangen til en jublende folkemengde.

Knowles Lawson, 64, så strålende ut i en livlignende hvit kjole med gullbelte og bar en hvit blomsterbukett.

Kan ikke tro at det er 3 år siden vi gjorde den jævla greia!!!! Når jeg går på lufta, elsker jeg deg av hele mitt vesen, og du mater sjelen min. Happy Anniversary Baby skrev hun i bildeteksten.

Lawson delte også en hjertevarm Instagram-collage av de to mens han tagget barna hans, Bianca og Landon Lawson, sammen med stebarna hans - Solange Knowles og Beyoncé - samt Kelly Rowland.

RELATERT: Hvordan Blue Ivy Carter bedårende inspirert bestemor Tina Knowles blir gift

3 års jubileum med Queen T, 38 års vennskap, 4 fantastiske døtre, 1 utrolig sønn, 3 kongelige svigersønner, 5 utrolige barnebarn. LIVET ER GODT, skrev han i bildeteksten. @mstinalawson@kellyrowland @saintrecords @beyonce@biancajasminelawson @landonlawson_.

Paret sa at jeg gjør det ombord på en yacht i Newport Beach, California, 12. april 2015. De var omgitt av nære venner og familie, inkludert Solange og Beyoncé samt ektemennene deres, Alan Ferguson og JAY-Z.

  • Vil du følge med på det siste fra PEOPLE? Registrer deg for vårt daglige nyhetsbrev for å få dagens beste historier levert rett i innboksen din.

Det kunne ikke vært mer perfekt, sa forretningskvinnen til PEOPLE den gang.

775005004AK00090_DesignCareKreditt: Tiffany Rose/Getty

Å gå ned midtgangen og se alle vennene mine og familien min og se den kjekke mannen min stå der, og å vite at når du er 61, kan du fortsatt finne kjærligheten og ha en magisk dag som den, det var virkelig vakkert, sa hun.

RELATERT VIDEO: Beyoncés stefar Richard Lawson på Bite-kontrovers: Tiffany Haddish 'tok fordel'

Paret har barnebarnet Blue Ivy å takke for ekteskapet.

Vi dro på en båt med Beyoncé og JAY-Z i bursdagen hennes, og da vi kom ut en kveld kledd for å gå på middag, sa Blue: 'Å, du vil se vakker ut. Når skal du gifte deg?’ fortalte Knowles Lawson til PEOPLE.

Richard sa: 'Å, Blue, snart. Godkjenner du?’ Og hun sa ja, la hun til. Det er første gang vi snakket seriøst om å gifte oss.