Todd Chrisley frykter at datteren Savannah dater en 'Hoe Hound' i NBAs Chandler Parsons

«Jeg synes han er en flott fyr. Han har en god sans for humor, men han er en NBA-spiller, sa Todd Få tilgang til Hollywood Live på torsdag om datterens nye fyr

Savannah Chrisley har en ny mann i livet hennes - og faren Todd har noen meninger om det spirende forholdet.

Sitter med Natalie Morales og Kit Hoover på Få tilgang til Hollywood Live på torsdag, den Chrisley vet best stjerner disket opp om 19 år gamle Savannahs nye fyr, Memphis Grizzlies-spilleren Chandler Parsons.

Todd avslørte for medvertene at han fant ut om romantikken for noen uker siden da en bruker av sosiale medier informerte ham om at datteren hans var ute på middag med NBA-stjernen.

Jeg synes han er en flott fyr. Han har en god sans for humor, men han er en NBA-spiller, sa Todd. Han har en flott personlighet, men du vet, han er en NBA-spiller. Så når det er sagt … jeg tror at NBA, de er hakkehunder.

Men Savannah, som har deltatt på et av Parsons spill, var raskt ute med å forsvare mannen sin som hun har sett i noen uker: Han er søt. Vi har det gøy. Så du ser hvor det går.

669381755_Grizz_Media_Day_JM0837Kreditt: Joe Murphy/NBAE via Getty

Selv om Todd har hatt flere samtaler med ham og tror han har den beste personligheten, er han fortsatt nølende med det nye vennskapet deres og vil ikke at datteren hans bare skal være en av mange jenter som dater atleten.

Da han først fant ut om datterens romantikk med Parsons, tok han til Google for å undersøke basketballstjernen og tenkte for en drittsekk. Men etter å ha tilbrakt tid med den 28 år gamle Grizzlies-spilleren, ble han kjent med ham, og jeg må fortelle deg - en av de største personlighetene som finnes. Men selv om han har blitt kjent med ham, holder han seg til sin første mening som ble formulert fra et søk på Internett: Jeg er sikker på at han fortsatt er en drittsekk. Men, jeg mener, han er en akseptabel dusjpose.

Selv om Todd er forsiktig med forholdet, er det minst én ting han definitivt beundrer med Parsons: å plukke opp middagsfanen.

Vi gikk ut og spiste middag, jeg prøvde å betale, og han ble sint, og han sa: 'Nei, tro aldri at det kommer til å fly med meg,' sa Savannah om en date med Parsons.

Todd kikket inn, som var så annerledes enn den forrige. Så du vet, hør, alt fra hvor hun var til der hun er i dag var et steg opp.

Jeg tror virkelig at Gud skaper noen for alle, sa Todd, som la til, jeg tror absolutt at den som Gud har skapt for Savannah har sitt arbeid ute for dem.