Tom Brady benekter Gisele Bündchen skilsmisserykter: Vi har et 'utrolig forhold'

'Det er ingen større supporter jeg har enn henne,' sier New England Patriots quarterback Kreditt: Jamie McCarthy/FilmMagic

Tom Brady ringer timeout på rykter rundt ekteskapet hans med supermodellen Gisele Bündchen.

Vi er på et flott sted, jeg vil bare si det, fortalte New England Patriots quarterback Bostons WEEI 93.7 FM på tirsdag. Jeg er en heldig mann. Jeg har vært veldig velsignet med støtte fra familien min og absolutt henne, og det er ingen større støttespiller jeg har enn henne og omvendt. Jeg har vært veldig velsignet med å ha et utrolig forhold til min livspartner, og jeg tror aldri noe vil komme i veien for det.

Brady, 38, og Bündchen, 35, har vært plaget av sladder om at de er på vei mot en splittelse etter nedfallet fra Deflategate, skandalen som brøt ut før den siste Super Bowl da spilleren ble anklaget for å ha tuklet med spillballer. Men en dommer kastet ut Bradys fire-kamps suspensjon torsdag, og paret har blitt sett så lykkelige som alltid ute i New York City og Boston.

//qa-embed.ramp.com/amd.js

Stjernene lever livet sitt, og de har det bra, sa en kilde tidligere til PEOPLE, og la til: Hun er en støttende kone. Akkurat som alle andre hvis mann ville gå gjennom dette.

Brady og Bündchen giftet seg i 2009 og har to barn sammen, sammen med fotballspillerens sønn fra forholdet hans til skuespillerinnen Bridget Moynahan.

På sin side deler Bündchen tirsdag en Instagram der sønnen hennes holder et hjerteformet blad.

Mer kjærlighet takk, den brasilianske skjønnheten undertekst bildet.