Tom Cruise og George Clooney melder seg på Sci-Fi-filmer og flere rollebesetningsnyheter

Romvesener har ikke en sjanse i en ny mengde science-fiction-filmer Kreditt: Daniel Deme/EPA/Landov; Jackson Lee/Splash News Online

Gjør deg klar til å vri deg!

Tom Cruise, George Clooney og Ashley Greene har alle signert for å spille i noen skumle filmprosjekter.

Cruise tar imot romvesener i sci-fi-krigsfilmen Alt du trenger er å drepe , Det melder Zimbio . Etter å ha dødd i kamp, ​​må den romvesenbekjempende soldaten Cruise gjenoppleve dagen igjen og igjen til han kan unnslippe syklusen. Filmen er planlagt utgitt i mars 2014.

I mellomtiden er Clooney i samtaler om å spille hovedrollen 1952 , en sci-fi-film om en mann som kontakter utenomjordisk liv på jorden, Variasjon rapporter .

Etter å ha spilt i Skumring Sagaen er Greene ikke fremmed for det overnaturlige. Hun har blitt tappet for Satanisk , en skrekkfilm som følger en gruppe studenter som tilbringer høsttakkefesten i sovesalen deres, bare for å kjempe mot en mystisk gjeng og prøve å overleve det de trodde ville bli en avslappende uke, Det melder TheWrap .

Kommer også snart:

• En tredje sesong er i arbeid for American Horror Story , Deadline rapporterer . Jessica Lange er en av flere skuespillere som skal komme tilbake i forskjellige roller for den nye delen. Produksjonen starter sommeren 2013 og har premiere høsten 2013.

• Det er en familieaffære for Jack Nicholson og Robert Downey Jr., som skal spille far og sønn i Dommeren , Det melder Ace Showbiz . Rettssalsdramaet følger en advokat som kommer hjem etter morens død, bare for å oppdage at faren er mistenkt for drapet.

• Etter endeløse rykter har Michael Bay gjort det offisielt på sin hjemmeside: Mark Wahlberg skal spille hovedrollen Transformatorer 4 , The Hollywood Reporter bekrefter . Mark er fantastisk, sa Bay. Vi hadde det kjempegøy å jobbe videre Smerte og gevinst og jeg er så tent over å jobbe med ham igjen. En skuespiller av hans kaliber er den perfekte fyren til å puste nytt liv i franchisen og videreføre arven til Transformers. Transformatorer 4 kommer på kino 27. juni 2014.

• Lego får Hollywood-behandling ved hjelp av et stort navntalent. Liam Neeson, Will Ferrell, Elizabeth Banks og Morgan Freeman har alle sluttet seg til rollebesetningen Lego: Piece of Resistance , THR bekrefter . Chris Pratt, Alison Brie, Nick Offerman og Will Arnett er også med på 3D-animasjonsfilmen. Filmen kommer på kino 7. februar 2014.

• To Steve McQueen-biografier er under arbeid, Ace Showbiz rapporter. Brødrene Chris Hemsworth og Liam Hemsworth skal spille hovedrollen i filmen Triumph AKA 40 Summers Ago , mens Jeremy Renner har signert på en annen Steve McQueen-film uten tittel.

• Chris Hemsworth skal også spille hovedrollen i krimthrilleren Godtebutikk , Det melder Ace Showbiz . Filmen dreier seg om en operatør som må starte på nytt etter å ha mistet alt.

• One Direction kan synge They Don t Know About Us, men fans vil få et innblikk bak kulissene på kraftsentergruppens verden i sin nye film, Det melder AceShowbiz . Vi skal lage vår første film noensinne, og den kommer til å være i 3D, og ​​den kommer på kinoer i nærheten av deg den 30. august 2013, sa Niall Horan under bandets opptreden på I dag .