Tommy Lee videreformidler eksplosiv ran som legger seg til Donald Trump-supportere

'Vi skal samle opp ALLE våpnene dine, smelte dem ned og gjøre dem om til et gigantisk metallfjell med ansiktet til Hillary Clinton,' heter det i meldingen.

Tommy Lee går inn for Donald Trump-tilhengere ved å dele en melding som advarer dem om hva som vil skje når liberale får tilbake kontrollen over Det hvite hus.

På torsdag, Lee, 56, delte meldingen — først lagt ut på nett for ett år siden av en anonym person - som henvender seg til Trumpsters i en eksplosiv rant som forklarer at de bedre ber liberale aldri få kontroll over WH igjen fordi vi skal betale deg tilbake så f—— hardt for alt dette s—.

Forfatteren spøkte med at i tilfelle Trump ikke blir gjenvalgt, vil Planned Parenthoods være på hvert damhjørne.

Vi skal male Air Force One, p—- hatten rosa og fly den over ditt elskede bibelbelte 6 dager i uken, og kaste p-piller, kondomer og ateistisk litteratur fra cockpiten, fortsatte notatet.

Vi kommer til å skattlegge megakirkene deres så ille at Joel Olsteen må få jobb hos Chik Fil A for å betale lettregningen. Apropos Chik Fil A, vi kjøper alle disse og gir dem til enhver LHBTQ-person som dine syke kultledere tortureres med konverteringsterapi.

Tommy LeeKreditt: Tommy Lee/Twitter

Ha det gøy med den nye menyen du tullet f—-. Prøv McPence, fortsatte meldingen med henvisning til visepresident Mike Pence. Det er et kokt, ukrydret kyllingbryst som du må spise i skapet med moren din.

Vi skal samle ALLE våpnene dine, smelte dem ned og gjøre dem om til et gigantisk metallfjell med ansiktet til Hillary Clinton.

Forfatteren delte deretter at alle parker vil bli omdøpt etter en annen avdød borgerrettighetsaktivist: Rosa Parks.

Forfatteren uttalte også at konfødererte statuer vil bli erstattet med Black Lives Matter-ledere og meksikanske immigranter: Hver eneste offentlige skole vil bli omdøpt etter et barn som ble kidnappet av dette regimet. Og etter at vi desinficerer WH, maler vi hele regnbuen på nytt.

Tommy Lee, Donald TrumpTommy Lee, Donald Trump | Kreditt: Scott Gries/Getty Images; SAUL LOEB/Getty Images

Forfatteren fortsatte med å ta et stikk på Fox News og forklarte at det vil bli overtatt og omgjort til et familieflyktninghjem.

Vi gjør Hannitys kontor til et gigantisk unisex-bad med stellebord og gratis tamponger, sa den anonyme forfatteren om Fox News-verten Sean Hannity.

Forfatteren avsluttet meldingen med å legge til at hver gang en Trumpster klager på endringene, legger vi til en åpent homofil karakter i en Disney-film.

Lees brennende innlegg kommer bare noen dager etter at han klappet tilbake til kritikere, som ba ham holde seg utenfor politikken.

Den neste personen som ber meg holde meg til tromming og holde meg unna politikken, jeg kommer til huset ditt og dytter trommestikkene opp i rumpa til du nyser, Lee skrev på mandag.

RELATERT: Trump slengt ut som 'rasist' etter at han tvitret om Congresswomen of Color

Lee har vært åpen om sin misbilligelse av Trump (73) som tvitret han Presidenten vår er en f—— idiot og f— alle dere kutlinger som stemte på ham! i 2017.

Lee er ikke den eneste kjendisen som uttrykker sin motvilje mot Trump.

RELATERT: Amal Clooney slår mot Donald Trump under London-konferansen: Presidenten «Vilifies the Media»

Forrige måned holdt sangeren John Legend ingenting tilbake i en skarp vurdering av presidenten som kalte ham en brennende rasist og en ond f—— kreftsår på USA i kjølvannet av Trumps inflammatoriske angrep på Baltimore.

Legendens kommentarer kommer dager etter at Trump gikk på en Twitter-rant rettet mot rep. Elijah Cummings og hans kongressdistrikt etter at Cummings kritiserte måten grensemyndigheter behandlet migranter som kom fra Mexico.

Cumming District er et ekkelt rotte- og gnagerinfisert rot. Hvis han tilbrakte mer tid i Baltimore, kunne han kanskje bidratt til å rydde opp i dette svært farlige og skitne stedet, skrev Trump.