Twinning! Amber Rose og Cara Delevingne viser matchende Blonde Buzz Cuts på MTV Movie & TV Awards

Amber Rose og Cara Delevingne redefinerte 'twinning' da de ble knipset mens de rocket sine matchende blonde buzz cuts på søndag kvelds MTV Movie & TV Awards 2017 MTV Movie And TV Awards - Rød løperKreditt: Matt Winkelmeyer/MTV1617/Getty Images For MTV

Når det kommer til edgy hair statements, er det plass til to ved bordet.

Slik var dynamikken mellom Amber Rose og Cara Delevingne søndag kveld, da duoen ble snappet sammen med sine matchende platinablonde buzz-snitt.

Men håret deres (eller mangel på det, mer nøyaktig!) var den eneste delen av ensemblene deres som lignet hverandre. Rose, 33, rocket en lang, rød byste-aksenterende todelt egendefinert nummer med utskjæringer på sidene av Bao Tranchi , sammen med sølv og røde ankelreimsko.

Den britiske modellen og skuespillerinnen, 24, valgte en stroppeløs svart Saint Laurent-minikjole med nøkkelhullsutskjæring og sølvpynt på overdelen. Hun avsluttet looken med koordinerende lårhøye fløyelssvarte støvler, smykker av Anita Ko og et sølvgeometrisk mønster malt på bakhodet hennes.

Kreditt: Jeff Kravitz/FilmMagic Kreditt: Broadimage/REX/Shutterstock Kreditt: Jeff Kravitz/FilmMagic

RELATERT HISTORIE: Cara Delevingne Sports Painted Head Tattoo på MTV Movie & TV Awards

Mens TV-stjernen og modellen er en langvarig omfavner av platina-buzz-cut-utseendet, tok Delevingne nylig steget for sin dramatiske rolle i den kommende filmen Livet på et år .

Hun kom med sin første dristige skallede uttalelse på forrige mandags Met Gala, og viste frem et malt sølvhode med aksent med Swarovski-krystaller, som strakte seg nedover siden av ansiktet hennes. Blikket ved Romy Soleimani koordinert perfekt med Delevingnes head-to-to-metalliske ensemble, inkludert en Chanel-dress og spisse sølvhæler.

RELATERT VIDEO: Cara Delevingne tok med den galeste daten til Chanel Couture Show

Rose er i mellomtiden så kjent for den ikoniske stilen at til og med hennes egen sønn Sebastian Taylor, nå 4, ble overrasket da moren hans tok på seg en parykk for The Amber Rose Show sist sommer.

Du ser ut som et monster, sa Sebastian til moren sin i en Instagram-video hvor stjernen har en blond bob.

Jeg ser ut som et monster med hår?! spurte Rose, som Sebastian svarte enkelt: Ja.