Tyga, Kourtney og Khloé blir med på Scott Disicks bursdagsfest i Vegas: «Kjærlighet og støtte er den viktigste» gaven

Kardashians ble knyttet til Disick og Kylie Jenners eks for å feire hans 33-årsdag Kreditt: Denise Truscello/WireImage

Scott Disick trengte ikke gaver eller gjenstander eller noe for å fullføre bursdagen sin. Han trengte bare familie, og han fikk det.

Realitystjernen dro til Las Vegas fredag ​​kveld for å feire sin 33-årsdag, og han hadde eksen Kourtney Kardashian og Khloé Kardashian ved sin side, sammen med Tyga og Malika Haqq.

Gruppen begynte bursdagsfeiringen i Los Angeles torsdag, spiste på Nobu, men dro til Las Vegas på fredag ​​for å henge på Disicks gå-til Sin City-klubben, 1 OAK.

Jeg har noen kule ting, men jeg føler at kjærligheten og støtten er viktigst, ingenting, liksom materialistisk, fortalte Disick til FOLK om bursdagsgavene sine før han gikk inn i klubben.

For å begynne kvelden spiste gruppen på restauranten Mirage's Stack. Da gruppen ankom like før 23.30, gikk gruppen rett mot baksiden av restauranten for festlighetene som Holder tritt med Kardashians kameraer rullet.

Da de kom inn i restauranten, gikk Disick og en Versace-kledd Kourtney inn side ved side mens Khloé pratet på telefonen hennes. Tyga gikk inn til restauranten før gruppen og spiste middag, men deltok ikke på nattklubbfestlighetene

Inne i klubben hang gruppen, som kom inn i klubben klokken 12:45, ved et privat VIP-bord bak DJ-standen, hvor de var omringet av kamerateam og sikkerhetsvakter. Der, ved det samme bordet som Disick besøker under sine 1 OAK-besøk, så de på mens cocktailservitriser tok fram en bursdagskake og tente lys. (I følge Khloés Snapchat fikk Disick en annen bursdagskake tidligere på kvelden mens han fløy til Vegas med Kardashians og Haqq på et privatfly.)

Gruppen dro til slutt klokken 02.30 og flyr et privatfly tilbake til Los Angeles.

For Disick var dagens gjesteliste til bursdagen hans egentlig perfekt.

Relatert video: Gratulerer med dagen Scott Disick!

Den beste gaven er støtten fra familien min og vennene mine, sa han og la til at han tilbrakte dagen med sin eldste sønn Mason, og tok ham til og med på en guttelunsj. Jeg hang med sønnen min hele dagen. Han kom til en av min venns bursdagslunsjer vi hadde i dag for meg og da. Det har vært bra.

Disick vil holde bursdagshelgen i gang, og arrangere en fest i Atlantic City, New Jersey, på lørdag.