Val Kilmer er ute etter å bevise at han er klar for en Top Gun-oppfølger — Se bildet!

Kilmer er ute etter å bevise at han har det som trengs for å spille med Top Gun 2

Da Val Kilmer hørte at en Top Gun oppfølgeren var i arbeid, han må ha gravd i kiste med minner og begynt å forberede seg på en potensiell retur som Iceman.

Kilmer, 57, tok til Twitter tirsdag kveld for å dele bevis med fansen på at han fortsatt har det som trengs for å portrettere Tom Iceman Kazanski, en av rollene han er mest kjent for.

Skjønner det fortsatt... bare si det... skrev han i en tweet om at han poserte foran kameraet iført en hvit Iceman-t-skjorte.

Dette er ikke første gang Kilmer har på seg skjorten. Den 24. mai hyllet han filmen da oppfølgeren ble annonsert, og skrev: I'm ready Tom – har fortsatt min beste våpenplakett! Har fortsatt bevegelsene! Har det fortsatt!

I april avslørte skuespilleren at han kom seg etter kreft etter måneder med benektelser om at han var syk.

Han åpnet opp i mai under en spørsmål og svar på Reddit om hans helseproblemer, og hvordan tro spilte en nøkkelrolle i utvinningen hans.

Jeg er veldig takknemlig for alle bønnene og de gode tankene fra hele verden, sa han til Reddit-bruker Notevenspecial, som spurte om hans kamp mot kreft.

Folk som vet at jeg er en kristen vitenskapsmann, antar at jeg på en eller annen måte har satt meg selv i fare, la han til. Men mange mange mennesker har blitt helbredet ved bønn gjennom nedtegnet historie. Og mange mange mennesker har dødd av det som var moderne medisin.

FRA PEN: 23 Oscar-nominerte avslører de ufortalte historiene bak filmene deres

Kilmer benektet å ha sykdommen i flere måneder etter at Michael Douglas fortalte journalister i oktober at hans tidligere medspiller kjempet mot munnkreft, som Douglas selv slo i 2013. Kilmer erkjente først at han hadde kreft under en tidligere Reddit AMA (Ask Me Anything) i april, og avslørte at jeg hadde en helbredelse av kreft.

Nå, den Batman for alltid skuespilleren ser ut til å varme seg opp for kommende filmroller i Snømannen (med Michael Fassbender og Rebecca Ferguson) og Superen .