Victoria's Secret Angel Lais Ribeiro forlovet med NBA-spiller Joakim Noah

NBA-spilleren stilte spørsmålet mens han var på Burning Man

Victoria's Secret Angel Lais Ribeiro og hennes NBA-spiller Joakim Noah er forlovet!

Paret forlovet seg mens de var på Burning Man - hennes favorittsted i verden - kunngjorde modellen, 28, på Instagram lørdag.

Jeg er litt sen for Burning Man-bilder, og selvfølgelig rørte jeg ikke telefonen min på 5 dager, og jeg har ikke et eneste bilde, men takket være min Bff @jeromeduran fanget han et av de beste øyeblikkene i livet mitt! delte Ribeiro, som er mor til den 11 år gamle sønnen Alexandre.

[Noah] overrasket meg på favorittplassen min i verden og foreslo 💍, sa hun. Og jeg kunne ikke vært lykkeligere! Vi skal gifte oss gutter👰💍😍💃🏽.

RELATERT: Victoria's Secret-modellen Lais Ribeiro får tatovering som hedrer sønn med autisme: 'Det betyr mye for meg'

På bildet låser hun og Noah (34) en omfavnelse under et telt - tilsynelatende etter at Ribeiro sa ja. Modellen var klar for Burning Man i et neongrønt mesh-skjørt og pasties som matchet.

Noah kommenterte Ribeiros innlegg for å fortelle henne at han alltid har henne tilbake.

Ser deg smile sånn på playaen... Jeg vil aldri glemme, skrev han. Jeg har din rygg alltid picanha. C toi ma femme [Du er min kone] og jeg visste det fra det øyeblikket vi begynte å date. Jtaime tellement [Jeg elsker deg så mye]️️️️.

Leter du etter mer stilinnhold? Klikk her å abonnere på PeopleStyles nyhetsbrev for fantastiske shoppingrabatter, kan ikke leve uten skjønnhetsprodukter og mer.

Den tidligere Memphis Grizzlies-spilleren delte også et søtt notat om forslaget på Instagram lørdag, akkompagnert av et par bilder av paret.

Å fri til deg var den enkleste avgjørelsen i livet mitt, skrev han. Å se det smilet som rir på playaen ved brannen ... jeg vil aldri glemme det.

RELATERT: Love Is in the Air: Alle kjendisengasjementene i 2019

På det første bildet sees han og Ribeiro kysse mens han sitter på toppen av en bil, mens det andre var en søt selfie av paret.

Jeg har din back picanha!!! Jeg vet at du vet det fordi jeg forteller deg det hver dag, la Noah til. Jeg elsker deg.

Og det ser ut til at han allerede er begeistret for bryllupet, og forteller sine følgere at det kommer til å bli en skikkelig feiring.

På en annen måte er dette bryllupet i ferd med å tennes. 🔥🔥️️, la han til.