Se Jon Batiste (a.k.a. Stephen Colberts Late Night Bandleader) video for Aloe Blacc Holiday Duet 'Endless Love'

«Å spille inn dette albumet er noe jeg har ønsket å gjøre siden jeg var liten og først hørte A Charlie Brown-julemusikken,» sier Batiste om å lage sitt første feriealbum. Hvert produkt vi har har blitt uavhengig valgt ut og anmeldt av redaksjonen vår. Hvis du foretar et kjøp ved å bruke lenkene som er inkludert, kan vi tjene provisjon.

Du kjenner ham kanskje igjen som Stephen Colberts bandleder The Late Show , men Jon Batiste fortsetter å forfølge solokarrieren med et nytt feriealbum.

Jul med Jon Batiste - tilgjengelig utelukkende på Amazon — sangeren gleder seg over en samling juleklassikere så vel som originaler, inkludert Endless Love, en duett med R&B-vennen Aloe Blacc . PEOPLE har en eksklusiv første titt på Batiste og Blaccs musikkvideo for det nye sporet.

Når du vokser opp i New Orleans, er det musikk for enhver anledning, og spenner over hele spekteret av menneskelige følelser og kultur. Dette albumet er en hyllest til røttene mine og til julens oppløftende ånd, forteller Batiste, 30, eksklusivt til PEOPLE.

jon-batisteKreditt: Donna Ward/Getty Images

Å spille inn dette albumet er noe jeg har ønsket å gjøre siden jeg var liten og først hørte En Charlie Brown-jul musikk, legger han til. Jeg var heldig som hadde noen av mine beste venner og nærmeste samarbeidspartnere ved min side for å hjelpe meg å realisere dette målet. Jeg har alltid følt en følelse av musikalsk slektskap med Aloe Blacc. Vi har skrevet flere sanger sammen, men Endless Love var et høydepunkt. Det fløt så bra at vi komponerte og spilte inn sangen i løpet av en kveld!

Batiste ble født inn i en familie med jazzmusikere, og begynte å opptre i en alder av 8, studerte ved Juilliard og samarbeidet med alle fra Prince til Lenny Kravitz før han booket en konsert for sene kvelder.

Jul med Jon Batiste er ute nå.