Se Paul McCartney gi en overraskende opptreden på kona Nancy Shevells firmafest

Rockeikonet og kona hans ble også tatt til fange da de danset til Beyoncés 'Crazy in Love'

Paul McCartney hadde en spesiell overraskelse til sin kones kolleger på firmaets feriefest i helgen.

I en video delt på Facebook på lørdag, kunne den 77 år gamle musikklegenden sees delta på feiringen sammen med kona Nancy Shevell - som angivelig er leder av New England Motor Freight, et selskap innenfor familiens transportselskap.

Holder en mikrofon mens en folkemengde samles rundt, tar McCartney av seg jakken mens han fører kona nærmere seg. Så roper han et tempo til bandet og begynner å fremføre den klassiske Beatles-hiten I Saw Her Standing There mens publikum jubler. Kona hans, som feiret 60-årsdagen sin forrige uke, er raskt ute med å flytte.

I SLEKT: Paul McCartney sier Kanye West 'rullet i utgangspunktet gjennom bilder av Kim' da de møttes

Den private festen ble holdt i Jersey City kl Hudson House , en arrangementshall med utsikt over Hudson River og Frihetsgudinnen, ifølge NJ Advance Media.

Det var fantastisk, sa Maddy Cretella, direktør for markedsføring ved Landmark Hospitality, som eier lokalet, til outlet. Vi ble beæret over at McCartney-familien valgte en av våre Landmark Hospitality-eiendommer til feiringen.

Stella McCartney : Front Row - Paris Fashion Week - Dameklær vårsommer 2020

Paul McCartney, hans kone og hele staben deres var alle en fornøyelse å jobbe med, og vi håper å fortsette denne tradisjonen med å skape minner med dem, la hun til.

Ifølge Cretella varte festen fra klokken 19. til midnatt, med McCartney og Shevell hele tiden.

I en annen video delt av en annen festdeltaker, ble paret også sett danse sammen med Beyoncés Crazy in Love sammen med andre deltakere.

Shevell er McCartneys tredje kone. Paret giftet seg i 2011 i London etter nesten fire års dating. De møttes først gjennom felles venner mens de tilbrakte en sommer i East Hampton.

McCartneys overraskelsesopptreden kommer etter at sangeren kunngjorde at han skulle spille hovedrollen i Glastonbury 2020 for festivalens 50-årsjubileum.

Hei Glasto – glad for å være en del av jubileumsfeiringen din, tvitret han forrige uke. Vi sees neste sommer! Konserten vil være et stopp under hans Freshen Up Tour i Europa i 2020.