The Weeknd klippet sitt berømte hår (dette er ikke en drill)

Han annonserte også sitt siste album!

https://www.instagram.com/p/BKn7pSth2pa/?taken-by=abelxo&hl=en

Ta en brun papirpose og pust sakte inn i den. The Weeknd klippet nettopp av ham håret. Og han debuterte sitt nye utseende på det kuleste. vei. noen gang.

Sangeren, født Abel Tesfaye, droppet sin siste albumcover på Instagram , etter å ha slettet resten av bildene på feeden hans . Starboy-coveret, skutt av Nabil Elderkin, har Grammy-vinneren med en kort hårklipp som forandrer spillet, en dramatisk transformasjon fra hans signaturdreadlocks og en hel mengde tilpassede Chrome Hearts-smykker. (Det tilsvarer at Ariana Grande klipper av sin karakteristiske hestehale og får en nisse.)

Et annet bilde er ganske enkelt underteksten: jeg kommer til live om høsten. (Og det høstklare hårklippet beviser definitivt det.)

https://www.instagram.com/p/BKoRJ6XhFFK/?taken-by=abelxo&hl=en

Helgen fortalte Rullende stein i fjor at utseendet hans delvis var inspirert av kunstneren Jean-Michel Basquiat, og at han hadde dyrket det i årevis.

Jeg vil bli husket som ikonisk og annerledes, sa han til magen. Så jeg tenkte: «F— it — jeg skal la håret mitt være som det vil.» Jeg vil sannsynligvis klippe det hvis det begynner å forstyrre synet mitt. Jeg kan liksom se det akkurat nå. Men hvis jeg kuttet den, ville jeg se ut som alle andre. Og det er bare så kjedelig for meg.

RELATERTE BILDER: Kjendishårklipp og hvordan du får dem

Ikke bare kan han sannsynligvis se bedre nå, men han føler seg sannsynligvis lettere, siden dreads pleide å plage ham mens han sov.

Jeg våkner av og til med nakkesmerter, sa han på spørsmål om ulempen med det lange håret hans. Og ikke kunne gjemme meg.

Nå er alt vi trenger å vite: Har kjæresten Bella Hadid gitt det sitt godkjenningsstempel?

Hva synes du om kuttet hans? Tenner du et lys for dreads hans? Del nedenfor!