Hva du bør vite om Scarlett Johanssons Power-Player-date Kevin Yorn

Scarlett Johansson har en ny rykteflamme - og han er en fyr med god kontakt Kreditt: The Image Direct

Scarlett Johansson har en ny rykteflamme - og han er en fyr med god kontakt.

Johansson ble sett på en natt ute med Kevin Yorn, en høyprofilert underholdningsadvokat som tilfeldigvis også representerer skuespillerinnen. De to ble sett holde hender i New York City fredag ​​kveld mens de tok en spasertur etter å ha spist på en restaurant i nærheten.

Her er hva du bør vite om den dyktige advokaten som representerer noen få kjente fjes.

Han startet med en kriminell etterforskerbakgrunn før han dyppet tærne i underholdning.

Yorn startet i jussfeltet ved L.A. County D.A.s kontor, hvor han jobbet i Hardcore Gang Investigations Unit. Han slo seg deretter sammen med Kevin Morris og startet i underholdningsbransjen, og hjalp en da ukjent Anthony Zuiker med å komme seg ut av en kontrakt slik at han kunne fortsette å lage den populære TV-serien CSI .

Familien hans er også i underholdningsbransjen.

En av brødrene til Yorn er musikeren Pete Yorn, som en gang samarbeidet med Johansson om et musikkprosjekt i 2009. De to ga ut en singel fra deres ni-spors album, Slå opp .

Yorns andre bror er den mektige Hollywood-agenten Rick Yorn, som også styrer Johanssons karriere. Han startet et produksjonsselskap med Yorns ekskone kalt LBI Entertainment og produserte filmer som f.eks Vi kjøpte en dyrehage og Bli med .

Johansson er ikke det eneste kjente navnet på kundelisten hans.

Yorn, som var med på å grunnlegge Morris Yorn Barnes Levine Entertainment Law Firm, har en lang liste over A-listeklienter. Firmaet hans representerer heavy-hitters som Ellen DeGeneres, Zoe Saldana, Matthew McConaughey, Sarah Michelle Gellar og Zach Galifianakis.

Han var gift med en Hollywood-talentagent og filmprodusent.

Yorn giftet seg med Julie Silverman, en Hollywood-talentagent og filmprodusent, i 1996 (de har en datter som heter Samantha) før de skilte seg i 2005.