Hva, hadde du ikke på deg den rosa latexkjolen din i går kveld? Det gjorde Kim Kardashian og Rita Ora

De to kurvede skjønnhetene hadde veldig like kjoler

Som et team er Mert Alas og Marcus Piggott blant de mest formidable motefotografene i verden. Så for en fest som de arrangerer til ære for Madonna, vil du selvfølgelig ha på deg ditt fasjonable fineste. Og du må bare håpe at andres beste er annerledes enn ditt. Det ser imidlertid ut til at Kim Kardashian og Rita Ora hadde veldig like ideer (skrekken!).

Kim Kardashian latexkjole 2015


David M. Benett/Getty; AKM-GSI

De to FOJ (venner av Jay Z) ankom i nesten identiske antall bestående av hudtett, hudfarget lateks. Viktige forskjeller: halsen (Kims var en rullekrave, mens Rita hadde en rullekrave og et brystutskjæring) stylingen (Kim la til en pels og hadde på seg sandaler med reim, mens Rita gikk bararmet og valgte nakenpumper) og, um, hårfargen?

RELATERTE BILDER: Fashion Faceoff! Se hvordan disse stjernene stylet sine identiske kjoler

Selv om begge damene er trygge på sin egen stil (og Kims ingen fremmed til en latex kjole ), kan vi ikke unngå å legge merke til at de ikke poserte kinn mot kinn som det siste settet med tvillinger på rød løper vi la merke til . Men det virkelige spørsmålet er: Er vi sikre på at denne kjolen er kittfarget og ikke for eksempel blå og svart?

Så hva synes du: Hvem bar den stramme latexkjolen hennes best?

–Alex Apatoff