Hvem trenger en siste rose? Bachelor Nation Alum Britt Nilsson Gifter seg med Jeremy Byrne

Britt Nilsson hadde på seg en stroppeløs kjole og langt slør for utendørsseremonien deres i det sørlige California Kreditt: Britt Nilsson / Instagram

Hun fikk ikke en TV-romantikk, men Bachelor alun Britt Nilsson fant hennes virkelige Prince Charming.

Nilsson, som dukket opp på Chris Soules ' sesong av Ungkaren i 2015 og møtte senere Kaitlyn Bristowe for ledelsen av sesong 11 av Ungkaren , giftet seg med Jeremy Byrne på lørdag.

Bruden hadde på seg en stroppeløs kjole og langt slør for utendørsseremonien deres i det sørlige California, ifølge bilder delt på sosiale medier av venner og familie med hashtaggen #HeartByrne. Hun ble også kreativ med fottøyet sitt, og vervet en venn til å imponere et par hvite Converse joggesko i stedet for å ta på seg hæler.

Jeg har den beste roomien noensinne! Nilsson satte bildeteksten til et bilde av det unike tilbehøret. Se på skoene hun har laget for meg å ha på meg i dag!!! @juliasobo du er en trollmann!!! Jeg mener, kom igjen!!!! Jeg elsker deg!

Nilsson delte også et bilde av en dobbel regnbue på himmelen da hun tok seg til lokalet.

De fremmøtte ble servert utemiddag i resepsjonen, hvor hvite bord var pyntet med lys og grønne planter. Baren hadde også Britt + Jeremy foran.

Brudeparet kysset mens gjestene holdt opp stjernekastere og hadde det også litt moro med strømpebåndet, mens Byrne stakk hodet under kjolen til Nilsson mens hun lo.

Nilsson, 30, avslørte forlovelsen med kjæresten gjennom snart to år i mai.

Virkelig store nyheter!! hun tok først bildetekst av seg selv og Byrne sittende på en sofa foran et bord med levende lys og hvite roser.

VI ER FORLOVET!!!! Nilsson delte i et andre Instagram-innlegg. Jeg er over månen!!! Drømmemannen og den mest gudfryktige, fantastiske, morsomme, livgivende, dumme, intelligente, fantastiske bestevennen jeg noen gang kunne bedt om er min fremtidige ektemann!!!! 🙌😘👑🙆💚💛💜💖💕🌺🌺🌺🌷️ I har drømt om denne dagen for alltid!! Takk Jesus!!! Åååååååå!!!!! Jeg ante ikke at det skulle komme, og det var den beste dagen i mitt liv! Jeg elsker deg for alltid Jeremy Byrne!!! 😘😘😘😘😘️😘😘😘😘 vi skal gifte oss!!!!

RELATERT VIDEO: Chris Harrison: Hva Ungkaren Ville ha vært som hvis Britt vant

Nilsson og Byrne datet første gang for fire-fem år siden da de ble opprettet, og ble sammen igjen for ett år og åtte måneder siden.

Dette er sprøtt, men jeg visste at han var den før vi møttes. Jeg ba om det, og jeg visste det, før vi i det hele tatt møttes ansikt til ansikt! Nilsson sa om Byrne, som fridde med oldemors ring. ([Jeremy] designet også en som fortsatt lages og vil være klar om omtrent to uker, la Nilsson til.)

I forkant av bryllupet ertet Nilsson den typen bryllup hun planla å ha.

Jeg tror vi kommer til å ha et intimt bryllup (ikke for formelt, definitivt utendørs), men prøver likevel å invitere så mange kjære vi kan til å feire! Vi vil at det skal føles som en fest, og en fest som føles som oss … så det blir nok under trær med julelys med spill og dans og levende lys! Og ikke en fancy kyllingmiddag du velger på forhånd, noe morsommere! Kanskje noen kule foodtrucks? Og kjolen - jeg er ikke sikker ennå! Enkelt og søtt! hun sa.