Hvorfor hoppet Beyoncé over Met-gallaen?

Superstjernen hoppet over Met-gallaen for andre år på rad. Her er hva som skjer

Baby, vi så ikke Beyoncés glorie på årets Met Gala.

Ja, det var en viktig ting som manglet på den røde løperen på Met Gala 2018, og det var den elektriske strømmen Queen Bey vanligvis tar med seg. Mange forventet at Beyoncé ville komme tilbake til den røde løperen på Met Gala i 2018 etter å ha hoppet over i fjor. Men Beyhive ga et kollektivt sukk da hun ikke dukket opp.

Alle tegn pekte på en storslått Beyoncé-retur. Hun hadde en kjole på gang med Peter Dundas sin navngitte linje Dundas. Glamlaget hennes var booket. Men det ser ut til at hun kan ha trengt en pause fra rampelyset mens hun forbereder seg på sin kommende On the Run skulle turnere med mannen JAY-Z .

Paret er ventet til Paris i løpet av de kommende dagene mens de øver på deres kommende felles turné, som er den etterlengtede oppfølgeren til deres storfilm 2014 duell headlining trek, On the Run, forteller en kilde til PEOPLE.

RELATERTE BILDER: Met Gala-kjolene vi aldri slutter å snakke om

RELATERT VIDEO: De best kledde stjernene på Met Gala's 'Heavenly Bodies' Red Carpet

Til manges forferdelse hoppet Beyoncé over fjorårets Met Ball, da hun var nesten åtte måneder gravid med tvillinger. Hun fødte sønnen Sir og datteren Rumi seks uker etter møtet 13. juni.

I 2016, for Manus x Machina: Mote og teknologi-temaet, introduserte Bey oss alle for slaytex .

Kreditt: Karwai Tang/WireImage

Popikonet gikk ut i en sterkt utsmykket Givenchy-kjole i naken annen hud sammen med mega Lorraine Schwartz-juveler. En ting mangler på armen hennes: ektemannen JAY-Z.

Bey fortalte journalister på den røde løperen at latex-utseendet hennes faktisk var mye enklere enn i fjor. (2015 krevde mye strategisk plassert motebånd for å unngå blinker hennes nedre områder til kameraet .)

RELATERTE BILDER: Met Gala Quiz: Har disse stjernene deltatt?

En av hennes mangeårige stylister, Ty Hunter, gjentok en lignende følelse, og kalte kjolen hennes fra 2016 en av de letteste.

Jeg trengte egentlig ikke å gjøre for mye, sa han Dameklær daglig i 2017. Normalt må vi bli der og være der med henne på toget og alt det der.

RELATERTE BILDER: Ultimate Met Gala Throwbacks: Fantastisk utseende du helt har glemt

Kreditt: Dimitrios Kambouris/Getty

Når det gjelder hennes berømte Givenchy-kjole fra 2015 nakne Swarovski-krystallutsmykning, Hunter fortalte WWD det var en av de tyngste kjolene hun noen gang har brukt.

Mange av rhinstenene og edelstenene, de steinete krystallene, de var veldig tunge, delte han. Den så ut som de letteste fordi hun så naken ut under den, men den var en av de tyngste.

For et fullstendig tilbakeblikk av Beyoncés Met Gala-stilevolusjon, klikk her.

Av Brittany Talarico og Peter Mikelbank