Will Ferrell gjør Jimmy Fallons bart til skamme på The Tonight Show

Komikeren viste frem sitt nye ekstravagante ansiktshår og avslørte hva barna hans fikk til ham til farsdagen Kreditt: Theo Wargo/Getty

Will Ferrell er ikke fremmed for å endre utseendet sitt for å komme helt inn i karakter. Tross alt, som en erfaren Saturday Night Live veteran og suksessfull skuespiller, det er stort sett på linje med kurset. Enten det betyr å ta på seg en spiss caps og tights for å spille en adoptert alv fra julenissens verksted , perfeksjonere kunsten spiller på fløyte mens du skøyter rundt i pels , eller spenner seg fast i et korsett og vokser ut fippskjegget for å spille verdens ondeste motedesigner, det er ingenting Ferrell ikke ville være villig til å gjøre for å komme helt inn i karakteren. Så da Jimmy Fallon erklærte 2017 for å være «Staches sommer», burde det nok være en selvfølge at komikeren følte seg hensiktsmessig å ta med sitt eget sett med seriøst ansiktshår for anledningen.

På mandag kvelds episode av The Tonight Show , trasket Ferrell ut sitt fineste ekstra lange styre i et forsøk på å vise Fallon akkurat hva som er hva når det kommer til bart. Valget av styling av overleppen var et svar på Fallon som barberte skjegget han har dyrket siden Memorial Day til en bart i forrige uke på showet med hjelp av Brooklyn-frisøren Russell Cordeiro, og erklærte at dette var 'Stache'. Og verten for sent på kvelden har elsket utseendet, og erklærte stolt på spørsmål om hvordan han føler det, som en million dollar. Dette er det, dette er det nye meg.

RELATERTE BILDER: 11 Hilarious Times the Saturday Night Live Rollelisten kunne ikke annet enn å le

Men Will dukket opp – i et fullverdig Etro-utseende – for å skamme Fallons «stache», iført en lang, blond iterasjon som ga komikeren en seriøs følelse av gravitas. Da Jimmy ba om å få ta på dette imponerende stykket av ansiktshår, skjøt Ferrell tilbake: If you dare... og la til at han har vokst opp denne slemme gutten i omtrent en uke, minst, og utfordret talkshowverten til å kalle dette Sam Elliott møter Wilford Brimley se falsk ut, og hevder at den faktisk er full av visdom. Komikeren spøkte, jeg ser ut som en fyr du ikke vil sitte ved siden av på et fly, ikke sant? Men til slutt måtte Ferrell innrømme at dette bare var en handling han laget fordi han var sjalu på Fallons initiativ til varmt vær, og avslørte at barten faktisk ikke var hans egen. Men i en ånd av å holde Summer of 'Stache i live, ga han sitt eget falske leppebelegg til en heldig publikummer, og fortalte henne, unge dame, du kommer til å få litt action i kveld! Så, viva la bart! Vel, i hvert fall til september ruller rundt.

Hvem sin bart synes du ser best ut? Kommer du til å delta på Stache-sommeren? Lyden av under!