Verdensmøter etter at ingen har svart til mobbet 13-årings parti

Kjendiser og vanlige folk slo seg sammen for å ønske en mobbet gutt gratulerer med dagen Kreditt: Courtesy Whistle Stop

Det som startet som en enkel mors forespørsel om noen bursdagsønsker til hennes 13 år gamle sønn ble til en viral sensasjon over natten, og endte i en fest som passet for enhver A-lister.

Historien om #odinbursdag begynner da en kanadisk kvinne la ut en melding om sønnens bursdag på fredag ​​til en lokal Facebook-gruppe, og ba om litt støtte.

Noen av dere har sett meg legge ut et innlegg om sønnen min, Odin, skrev Melissa Camus. Hans kamp med mobbing, hans vanskeligheter med Aspergers. Vel, i dag er det 13-årsdagen hans. Og dessverre var det ikke ett barn som svarte på invitasjonen til bursdagen sin. :-(

Mammaen til Odin spurte om noen gruppemedlemmer kunne sende ham bursdagshilsener på den flotte nye mobiltelefonen hans.

Deretter ting eksploderte : Fredag ​​ettermiddag twitret Toronto Raptors, Gratulerer med 13-årsdagen vår nye venn Odin!

Meldinger strømmet snart inn fra kjendiser, politikere - til og med Jonathan Scott, halvparten av HGTVs Eiendomsbrødre.

I alt mottok Odin mer enn 5000 tekstmeldinger som ønsket ham gratulerer med dagen, i følge Peterborough-eksaminatoren . Twitter Canada sa at mer enn 11 000 lignende meldinger ble tweetet.

Han ankom festen sin med stil (sykkel i en hvit stretchlimousine) til hundrevis av velvillige. Bashen, som ble dokumentert på Twitter, viste folk som sto i kø for å ta bilder med Odin og gi ham gaver.

Det er utrolig hvordan folk bryr seg. Jeg føler meg helt fantastisk, sa han til Eksaminator . Nå vil mobberne få et nytt blikk på meg.

RELATERT VIDEO: Denne lille fyren er mer superhelt enn en 8 år gammel gutt!