Du vil aldri gjette hvor Ricky Martin møtte forloveden Jwan Yosef (Spoiler: På Instagram!)

Hvem sier at du ikke finner kjærligheten på sosiale medier?

Hvem sier at du ikke kan finne kjærlighet på sosiale medier?

Under en kommende rådhusdiskusjon med Radio Andy programleder Andy Cohen , Ricky Martin avslørte at han møtte sin forlovede Jwan Yosef på Instagram. Martin forklarer at han snublet over kunstnerens arbeid på den populære siden en dag.

Jeg blar og jeg ser dette vakre kunstverket og jeg tenker: 'Wow, så kult! Hvem er dette?’ Så begynner jeg å sjekke og plutselig tenker jeg: ‘Åååååå.’ Og så skrev jeg til ham, begynner Martin, 45.

Da snakket vi i seks måneder uten at jeg hørte stemmen hans. Vi snakket om kunst – ingenting sexy … jeg sverger, ingenting sexy. Det handlet om kunst og livet generelt. Han pleide å bo i London, jeg dro til London og jeg møtte ham.

Martin og Yosef, som har vært sammen i mer enn ett år, ble nylig forlovet, og Martin avslørte i november at han stilte spørsmålet.

Jeg var veldig nervøs. Men jeg gikk på kne og tok ut — ikke en boks — jeg hadde dem bare i en liten fløyelspose, sa Martin under en novemberopptreden den De Ellen DeGeneres show .

I stedet for å si: «Vil du gifte deg med meg?», sa jeg: «Jeg har noe til deg.» Jeg sa: «Jeg vil tilbringe livet mitt med deg.» Og han sa: «Hva er spørsmålet?» [sa jeg? ] 'Vil du gifte deg med meg?'

Selv om han fortalte Cohen at han ikke har noen anelse om når seremonien vil finne sted, bemerket han at bryllupet vil bli stort - jeg kommer til å lage mye bråk. Tre dagers bryllup. La oss ha det gøy.

RELATERT VIDEO: Nicole Kidman avslører at hun en gang var forlovet med Lenny Kravitz

Han kom med lignende uttalelser til PEOPLE i november, og sprutet: Dette [bryllupet] kommer til å bli Midtøsten og latinsk gal på en gang. Det kommer til å bli ett høyt bryllup!

Kjærlighetsfuglene debuterte på den røde løperen i april i fjor på amFAR Inspiration Gala i Sao Paolo, Brasil. Martin så ut til å bekrefte forholdet ved å legge ut en Instagram-bilde av paret på arrangementet med bildeteksten, ja.

Martin, som er far til de 8 år gamle tvillingsønnene Valentino og Matteo, dele fra Carlos Gonzalez Abella i 2014.

Rådhusdiskusjonen skal sendes mandag klokken 10 (ET) på SiriusXM.